Деми Мур и Брус Уилис може вече и да не

...
Деми Мур и Брус Уилис може вече и да не
Коментари Харесай

Деми Мур и Брус Уилис заедно на рождения ден на дъщеря си

Деми Мур и Брус Уилис може към този момент и да не са съпрузи, само че при всеки специфичен мотив те показват, че към момента не престават да бъдат семейство, обединено от дълбокото почитание, което изпитват един към различен, както и от мощната им обич към трите им наследници. Пореден образец за това е обстоятелството, че през вчерашния ден някогашната двойка отпразнува дружно 30-ата годишнина на своята щерка Скаут, която разгласява в персоналния си Инстаграм профил кадър с родителите си от тържеството по случай персоналния ѝ празник, състояло се измежду под намерено небе, някъде из живописната природа на Калифорния, написа life.dir.bg.

На фотографията тримата театралничат пред фотографския обектив с необятни усмивки, облечени в ежедневни облекла, преди да ги захвърлят настрани, оставайки по бански костюми, защото една от атракциите на тържеството в действителност е огромна надуваема водна пързалка. Освен това, от 24-часовите истории, качени от рожденичката в платформата, излиза наяве, че през по-голямата част от деня тя и гостите ѝ са събирали сили за танците вечерта, припичайки се под жарките лъчи на юлското слънце на брега на река, минаваща през подножието на нагорнище с борова гора.

Именно от там брюнетката, която от дълго време е тръгнала по стъпките на майка си и татко си, заставайки пред камерата в продукциите " Алената писмен знак ", " Закуска за първенци ", " Бандити " и така нататък, реши да зарадва своите почитатели във виртуалното пространство, качвайки няколко фотоси, на които е облечена в блестящо жълто плажно облекло от две елементи, разкриващо фигурата ѝ.

" На 30 - признателна, хидратирана и изпълнена с обич! Най-хубавата година до момента ", написа тя към обявата си, събрала хиляди лайкове и голям брой пожелания измежду мненията под нея.

Звездата от " Умирай мъчно " може и да няма акаунт в обществените мрежи, където да означи хубавия мотив, за сметка на това обаче тогавашната му половинка освен има подобен, само че и го стори за двама им, споделяйки от тяхно име снимка на Скаут като бебе, направена в деня на раждането ѝ, съпроводена с думите " Обичаме те до луната и назад ". Наред с нея тя реши да качи и кадър от последната рекламна фотосесия, която двете снимаха за марката " Andie Swim ", съпроводен с персонално и прочувствено обръщение, умилило феновете ѝ.

" Ти пое по своя неповторим път още преди 30 години, когато реши да се появиш на този свят 3 седмици и половина по-рано от плануваното. Продължавай да вървиш напред, като продължиш да правиш смели, премислени и безпогрешни крачки, както до момента. Всеки ден се изучавам от теб, тъй като ти си моето ентусиазъм! Гордея се с индивида, който си през днешния ден, и за мен е чест да бъда твоя майка. Обичам те безумно доста и се веселя, че споделям този живот с теб ", гласят думите ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР