Демерджиев за бомбените заплахи: Водещата версия е за хибридна атака

...
Демерджиев за бомбените заплахи: Водещата версия е за хибридна атака
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Путин знае имейл адресите на училищата? Вие за идиоти ли ни имате?

Демерджиев за бомбените закани: Водещата версия е за хибридна офанзива от Русия.  " След като си взривиха сами Северен поток, в този момент и това със заканите против учебни заведения, срама няма. Подучили са и накакъв трансджендър в Съединени американски щати са убива деца, с цел да принизяват джендър идеологията. Хибридомани " ; " Хибридни са им кратуните " ; " Че за какво им е на руснаците пък това - в случай, че се разполагат нуклеарни комплекси в Беларус! Излиза, че имат " патрони ", само че ни плашат с " бонбони " ; " Аз пък наивно мислех, че на някой не му се прави контролно ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

 

@Водещата версия е, че става въпрос за хибридна офанзива, обвързвана с Русия ",

имах си бент да не е Русия. персонално Путин пуска писмат и звъни по телефона

 

Никой

Колко комфортна версия...

 

Али Луя

След като си взривиха сами Северен поток, в този момент и това със заканите против учебни заведения, срама няма. Подучили са и накакъв трансджендър в Съединени американски щати са убива деца, с цел да принизяват джендър идеологията. Хибридомани.

 

Омуртаг

Хибридни са им кратуните.

 

Богомил Бонев във връзка вчерашните бомбени закани в учебни заведения в редица градове в страната.

Аз пък наивно мислех, че на някой не му се прави контролно.

 

Ивайло

Че за какво им е на руснаците пък това - в случай, че се разполагат нуклеарни комплекси в Беларус! Излиза, че имат " патрони ", само че ни плашат с " бонбони ". Господин министре, кажете на европУртньорите ви оттатък Ламанша, че към този момент не ги бива в пропагандната война.

 

Щаб -веднага

Веднага да се направи Национален щаб за битка с имейлите на Путин. Искам щаба да ни уведомява заран, обяд и вечер за заплахата надвиснала над нашата татковина. Щаба да дава конференции в цялостна бойна униформа и да се вкара комендантски час.

 

Аз пък се запитвам

От къде Путин знае имейл адресите на учебните заведения. Тука има някоя партизанска конструкция, която му оказва помощ. Да се арестуват всички русофили и да се предадат на Международния углавен съд.

 

Ретранслатора

Ако е от Русия то не е офанзива, а контратака. Все отново първи започнахме неприятелските дейности. " Да би спокойно седяло, не би знамение видяло!

 

Гражданин

Балгарските управници са прекомерно дребни и жалки, с цел да се занимава Русия с тях! Боже, елементарни им, те не са отговорни! Просто слугински нрав!

 

Тези писма не ме плашат

Най-вероятно е някой пишльо. Плаши ме първосигналното отношение на властта към казуса. Трябва да си доста малоумен, с цел да даваш такива изказвания с “водеща версия ”. След като две години ни плашиха с щаба за Ковида, в този момент към този момент на никого не му пука за някакви имейли. Тези, които правят същинските атентати, в никакъв случай не пишат в Интернет. Такова нещо не се оповестява по селската радиоточка. Вие за идиоти ли ни имате?

 

Каруцата пред коня

И защо ни е това обучение, какво ще вършим с него? Какво ще образоваме? Сервизни експерти (на какво?), филолози, " европеисти ", икономисти, медици, джава драскачи, инженери (по какво?), научни служащи по фундаментална просвета? Каква промишленост е останала тук, че да би трябвало да се обслужва? Каква фундаментална просвета имаме към момента? Има ли си на концепция господин президентът какви вложения са нужни за " производства с висока добавена стойност "? Кой ще влага и кой и какво ще създава? Хайде първо да стартираме с производствата с ниска добавена стойности? Има ли останали български такива? Кой и по какъв начин ще обезпечи силата за каквито и да е производства.... Много въпроси, никакви отговори. Ако желаете да разберете по какъв начин се прави в действителност, изучавайте България в интервала от 1945 до 1990г. Включително и в учебно заведение, може да върнете старите стратегии отпреди 1990. Съвсем съществено.

 

bodar4uk

Образованието, превърнато в образувание, под егидата на джендъристката дъга, за какви ценнокти в този момент се пъне, с изключение на за дотации европейски и държавни, да може по-демонстративно да си вее достолепието по гей-паради и всевъзможни други паради за пълноправие и нищонеправене! Светът се трансформира в непоносима воня и прокиш, от тия " правила " и нещата ще стават по-зле в бъдеще за бачкащите и надяващите се на нещо положително, естествени хора!

 

---

То е ясно че раята би трябвало да се уплаши от това и да не гласоподава, колкото по-малко гласоподаватели, толкоз по-голям % имат губещите партии!

 

Нещата натам отиват.

България от ден на ден наподобява на Украйна от началото на 21. век. Заради участието в НАТО обаче майданът в България ще е още по-успешен. По американски модел ще въведем Патриотичен закон и до момента в който се усетят, отявлените русофили ще се озоват в арестите със запорирано имущество.

 

Помнещ

Наполеон: " Народ, който не храни своя войска, скоро ще храни непозната ". Тагарев желае тъкмо това. Да храним непозната войска. Малко е, че платихме за едни хартиени самолети, индивида желае и да си дадем територията, небето и морето. Ще си разреша още един негов откъс: " Армия от овни, ръководени от лъв, постоянно ще удържи победа над армия от лъвове, ръководени от овен. "

 

някогашни червени деятели,днес натовци

Този приятел в този момент господин не беше ли руски ученик? Интересно всичките руски възпитанци до един без изключение, в този момент са дейни натовци и най мощно крещят нелепости против Русия. Това са някогашни дейни червени дейци ползува ли се от всички богатства на комунистическата власт и доверени на комунистическата власт, през днешния ден са най дейни натовци. Този феномен са изяснява с две версии,или са съветски сътрудници или са превербовани сътрудници на Централно разузнавателно управление на САЩ. Във всички случаи не би трябвало да им се обръща внимание заради подкупност и душевна нечистота.

 

доцент Курабийков - специалист по уравниловъчните науки

Защо така тоз достоверно широкопредставителен френски майдан не го обичат наште трансджендърни атлантици и подопечните им медии прекомерно? Кое във формата му е сбъркано... или май изначално не подхожда на формулата?

 

Феликс Едмундович

Европейска пролет.

 

Контра

Много се надявам Путин и Си, когато са чертали салфетката оня ден, България да е от вярната страна не на историята, а на чертата.

 

PanAm

Пич, от 23 години пребивавам в Съединени американски щати. Аз съм стопански, не идеологически преселник. Всеки ден се дръзвам, по какъв начин " свободния " свят е в пъти по-малко свободен от света по времето на соца, от който хванах задоволително. Днешен Съединени американски щати са съвсем еднакъв облик на Съюз на съветските социалистически републики от 1962 или зрелия соц от 1988. Колкото по-рано схванеш по какъв начин работи света, толкоз по-лесно ще оцелееш. С лозунги, идеологии, мантри и религия в " положителното " всеки е жертван.

 

Vkvjvjvufufhchc

Тези от Амнести май не знаят, че финансираме трансджендърски оргии и то от парите за просвета! И после- не сме били толерантни!

 

Фак Били ГейЦ

Хахахаха! а в този момент и на британски, да го схванеш - hahahaha!

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР