Демерджиев премълчава кой носи отговорност за състоянието на границата ни

...
Демерджиев премълчава кой носи отговорност за състоянието на границата ни
Коментари Харесай

Георгиев: Демерджиев премълчава кой носи отговорност за състоянието на границата ни

Демерджиев премълчава кой носи отговорност за положението на границата ни сега. Бойко Рашков разсипа системата на Министерство на вътрешните работи. Това съобщи Георг Георгиев от в ефира на предаването  " Твоят ден " по NOVA NEWS.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 766
По думите му Борисов е водил доста добра връзка с Турция, с помощта на която мигрантският напън е бил сведен.

"  За пръв път в 43-тото Народно събрание се разреши на армията да подкрепя охраняването на границата. 320 млн. евросредства бяха отпуснати за България в израз на взаимност и доверие. С тях бяха закупени съоръжение и инсталация, беше издигната и ограда. Обученията на граничарите би трябвало да са ежеседмични, с цел да се приспособяват. Изграденото от нас просто спря да работи през април предходната година ", счита той.

" Надяваме се сътрудниците от Българска социалистическа партия да подходят градивно и да мислим по вероятно бъдещо съдействие по значими за обществото ни въпроси. По-скоро компромис би могъл да бъде открит с третия мандат. Логиката на легитимността е да получи поддръжка, с която да сформира държавно управление, само че не се вижда подобен вид. Така не може да се чака, че и ние ще подкрепим втори мандат. За да се стигне до лидерски спор, тематиките би трябвало да бъдат изчистени на експертно равнище ", показа Георгиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР