ДеМар ДеРоузън отбеляза 26 точки, а Руди Гей добави още

...
ДеМар ДеРоузън отбеляза 26 точки, а Руди Гей добави още
Коментари Харесай

Втора поредна победа на Сан Антонио, Холидей с 37 точки при успех на Ню Орлиънс

ДеМар ДеРоузън означи 26 точки, а Руди Гей добави още 23 за успеха на Сан Антонио със 110:97 над Юта като хазаин в мач от следващия кръг в НБА.

Победата бе втора поредна за " шпорите ", което не им се бе случвало от началото на ноември. Домакините направляваха срещата от началото на втората четвърт, а на моменти преднината им преминаваше 20 точки.

За Юта най-полезен в нахлуване бе Донован Мичъл с 27 точки, до момента в който Руди Гобер добави 26.
Антъни Дейвис изигра мач надалеч от опциите си, само че Джру Холидей и Джулиъс Рандъл означиха общо 65 точки за успеха на Ню Орлиънс със 116:108 над Детройт като посетител.

Холидей приключи срещата с 37 точки, а Рандъл вкара 28, с които бяха обезщетени едвам шестте точки, с които приключи водача на " пеликаните " Дейвис. Като опрощение за центъра обаче може да послужи травмата в бедрото, която получи при започване на мача, само че все пак той доигра мача.

За Детройт най-хубав бе Блейк Грифин с 35 точки, резервата Лангстън Галоуей добави 24, а Андре Дръмънд остана с 23 и 19 битки, само че тримата по този начин и не получиха задоволително помощ от съотборниците си и " буталата " трябваше да се примирят с четвърта поредна загуба.
В последния мач от програмата на НБА тази нощ Шарлът се наложи със 119:107 над Ню Йорк като посетител.

Кемба Уокър отнов бе най-полезен за " стършелите " с 25 точки, до момента в който за Никс новобранецът Кевин Нокс завърши с 26 точки и 15 битки.

Срещата в " Медисън Скуеър Гардън " бе изгледана и от две от огромните футболни звезди на близкото минало - нападателите Алън Ширър и Роналдо, които получиха специфични екипи на нюйоркчани по време на една от паузите в мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР