Делян Пеевски си връща на всички, които го хулиха денонощно,

...
Делян Пеевски си връща на всички, които го хулиха денонощно,
Коментари Харесай

Делян Пеевски си връща на всички, които го хулиха

„ Делян Пеевски си връща на всички, които го хулиха непрекъснато, като завзе ролята на представител на Движение за права и свободи. Това е негово право. “ Това сподели пред bTV Росен Плевнелиев, президент на България (2012-2017), по отношение на промените в службите.

„ В този миг Движение за права и свободи би трябвало да бъдат нужният сътрудник. Докато трансформират тези тежки промени, които имат да се вършат, които се свързани с историческата цел България да влезе в еврозоната и в Шенген, Движение за права и свободи ще имат право да приказват по която си желаят тематика “, разяснява той.

Според него промяната в службите е належаща.

“Съжалявам доста, че няма единение сред проевропейските партии, които поприкрепят кабинета “Денков-Габриел ”. Правил съм такава промяна, реализирал съм цялостен консенсус. Сигурен съм, че той е вероятен. Самият аз ще практикувам напън с всички допустимо канали “, акцентира Плевнелиев.

Той разяснява и шпионския скандал към Руската черква

„ Работата на нашите служби е много противоречива. И аз желая оставката на ръководителя на ДАНС Пламен Тончев след всичко, което е направил. Мотивите ми са политизация на работата на тази институция и незадоволителна успеваемост “, сподели Росен Плевнелиев.

Според него нашите служби са научили от македонските, където първо гръмна шпионският скандал. Според него по-притеснително е, че БЦП мълчи, а това е неприемливо.

„ Основният фактор да го има това държавно управление е Румен Радев. Знаейки на какво е кадърен той, мисля, че ще е мъчно на водачите от евроатлантическите партии да бутнат това държавно управление “, уточни той. „ Всеки, който се заиграе с Радев като ретроградна мощ, обслужваща съветския политически интерес да бутне това държавно управление, ще заплати доста тежка политическа цена. “

Според него България ще влезе в еврозоната с това държавно управление.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР