Делян Пеевски, председател на парламентарната група на ДПС, изпрати ново

...
Делян Пеевски, председател на парламентарната група на ДПС, изпрати ново
Коментари Харесай

Делян Пеевски с нови критики към премиера Николай Денков

Делян Пеевски, ръководител на парламентарната група на Движение за права и свободи , изпрати ново намерено писмо до премиера Николай Денков, в което тоново го упрекна, че не се оправя с ръководството на страната.

На 24 февруари ще се организира националната конференция на партията

„ Вместо решителни и действителни дейности от страна на министър-председателя, Вие греете в новините с много съмнителна пиар акция. Онлайн министър председател, вместо виновна изпълнителна власт. Това е доста смущаващо “, написа в новата позицията на Пеевски.

Премиерът акцентира, че бюджетът за опазване на здравето е рекорден – над 1,1 милиарда лв. допълнително

Преди няколко дни министър председателят отговори на сходна рецензия по този начин: „ Как Пеевски си показва ролята на премиера аз не знам. Призовавам го той да излезе със снегорин, лопата, с каквото желае, и да почисти снега. Ролята на институциите е да се види къде има потребност от спомагателна поддръжка и тя да бъде подсигурена “.

В отговор на това Пеевски разгласи, че може да се оправи като министър председател, а през днешния ден изиска и анулация на наложителните електронни предписания.

Денков да не се заиграва с шегички, а да си прави работата, прикани ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи

„ Ще внесем предложение за отпадане на условието за осъществяване единствено на електронни предписания. Защото последните дни демонстрираха, че това недомислие заплашва живота и здравето на болните, останали без нужните лекарства, тъй като аптеките нямали ток “, предизвестява ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.

Окончателното решение ще стане ясно в петък

Откритото писмо на Делян Пеевски към този момент среща мълчанието на кабинета, на ПП-ДБ и на ГЕРБ-СДС.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР