Делян Пеевски помпа личния си рейтинг, заяждайки се и търсейки

...
Делян Пеевски помпа личния си рейтинг, заяждайки се и търсейки
Коментари Харесай

Емил Сколов: Истинската причина за престрелките между Пеевски и Радев ще разберем следващите седмици

" Делян Пеевски помпа персоналния си рейтинг, заяждайки се и търсейки спор с най-високите позиции в страната ", разяснява пред БНР политологът Емил Сколов напрежението сред Пеевски и президента Румен Радев.

Според него цялото държание на Делян Пеевски издава безпокойство.

" Той е нервозен, тъй като му беше дадено да стане едноличен ръководител на Движение за права и свободи, което явно няма да се случи ", изясни той.

По думите му обаче и сигналите от Турция не са положителни, не са от изгода на Пеевски.

" За него е налице информационен проблем, а точно, че се разрешава на Пеевски да се държи като гласа на Народното събрание. Пеевски има предпочитание да господства новинарския поток и го оставят да го прави ", добави той.

" По всяка възможност Румен Радев готви нов политически план ", уточни едно от обясненията Емил Соколов, само че предвижда, че същинската причина ще я разберем идващите седмици.

" Претоплянето на остарели и позабравени тематики има за цел да вдигне градуса ", счита политологът.

Соколов изрече мнение, че ПП-ДБ би трябвало да се явят взаимно на идните европейски избори.

" Двете партии към този момент са основали някаква обща визия за развиването на страната ", разяснява той, само че добави, че при евровота спомагателна компликация ще сътвори това, че Политическа партия и Демократична България се целят в разнообразни политически фамилии:

" Политическа партия - в демократичната АЛДЕ, а Демократична България - в ЕНП. Това най-малкото чисто информационно и като послания може да сътвори напрежение. Реденето на листи също няма да мине безпроблемно ", предвижда политологът.

Според него Никола Минчев е сполучлив избор за лидер на листата, въпросът е дали и по какъв начин ще бъде общопризнат от Демократична България.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР