Делян Добрев подаде оставка много късно, защото се случва в

...
Делян Добрев подаде оставка много късно, защото се случва в
Коментари Харесай

Гамизов за Д. Добрев: Политика е мръсна работа, ако се прави по мръсен начин

Делян Добрев подаде оставка доста късно, тъй като се случва в миг, когато свадите свързани със “семейните ” бизнеси към него дават огромно преимущество на Елена Йончева и Българска социалистическа партия. Никой от хората като мен не желаят Българска социалистическа партия на власт, само че тъкмо хора като Делян Добрев вършат това допустимо да се случи.
Когато хората четат, че фамилията му в лицето на родителите му и кума му, е получило 100 милиона лв. от публични поръчки, а другояче той живял в апартамент на майка си против 1200 лв., мъчно някой от четящите ще повярва, че това не е търговия с въздействие или някаква друга форма на корист с политическо състояние. Да, политиката е мръсна работа, в случай че се прави по замърсен метод.

Няма какво да се оплаква в този момент Делян Добрев, че се е оказал жертва на мръсната политика. Той е жертва на себе си и неналичието на надзор върху себе си. И да попитам още нещо: Какво ще стане с всички назначени и следени персонално от него хора в енергетиката, все пристигнали от региона на Хасково?

Нямам илюзии, че в случай че те си тръгнат ще бъдат сменени с по-добри, а имам вяра с още по-нагли хора, само че въпреки всичко би трябвало да има вяра, че Москва все в миналото няма да е наш стопанин вечно.

Стефан Гамизов, фейсбук
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР