Делян Добрев, фейсбукСлед една година ожесточена борба с Продължаваме Промяната“

...
Делян Добрев, фейсбукСлед една година ожесточена борба с Продължаваме Промяната“
Коментари Харесай

След една година ожесточена борба с „Продължаваме Промяната“ и коалицията Лукойл, законът за компенсиране на горивата най-накрая влезе в сила!

Делян Добрев, фейсбук

След една година яростна битка с „ Продължаваме Промяната “ и обединението Лукойл, законът за компенсиране на горивата най-сетне влезе в действие!

Само за месец декември, Лукойл би трябвало да внесат 70 000 000 (седемдесет милиона) лв., които би трябвало да се върнат на хората по колонките.

Това е въпросният 1 лев на литър, който към този момент никой не оспорва. Тези средства ще постъпят по закон в страната. Сега остава единствено да ги върнат на хората.

Какво стана с останалите 11 месеца по 70 милиона = 770 милиона оставям на вас да прецените. Или както споделя един класик „ Всеки самичък си преценява “. За всеки случай пуснах и сигнал в прокуратурата за това още преди месеци.

Аз съм удовлетворен от свършеното от мен. Благодаря на всички сътрудници, които ме подкрепяха в тази сложна и неравностойна борба.

69 904 372 лв. е размерът на вноската по член 1 от Закона за компенсиране на разноските на потребителите за превоз за месец декември 2023 година

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР