Делото за смъртта на Милен Цветков върви с добри темпове,

...
Делото за смъртта на Милен Цветков върви с добри темпове,
Коментари Харесай

Адв. Менков: Делото за смъртта на Милен Цветков върви с добри темпове

Делото за гибелта на Милен Цветков върви с положителни темпове, потвърдено е съществуването на наркотични субстанции в кръвта на подсъдимия. Това сподели адв. Менко Менков, бранител на околните на Милен Цветков.

Три типа наркотични субстанции е имало в кръвата му след взетите проби незабавно след случая, добави Менков.

Журналистът беше затрит от водач на кръстовището на бул. „ Черни връх “ в София. При конфликта Цветков получи извънредно тежки контузии и издъхна по пътя за болничното заведение.

Подсъдим е 22-годишният Кристиян Николов, който призна присъединяване си в случая. Грозят го от 15 до 20 години затвор или пожизнен.

„ Приятелка, пътувала с него и още един очевидец настояват, че е сложил обувка или дреха под главата на Милен Цветков – дали правосъдният състав ще одобри това за оказване на помощ, не е ясно. Ако се одобри, ще облекчи ситуацията на подсъдимия “, добави юристът.

Разпитани са доста очевидци, тъй като е имало доста хора по време на случая и единствено щастлива случайност е предотвратила да има повече жертви, добави Менков.

Той разяснява и друго дело – това за някогашния зам.-кмет на София Евгени Крусев, по което през днешния ден се чака присъда.

Разследване на bTV сподели, че подложките, които са инсталирани под трамвайните релси, не са такива, каквито са били заложени в първичните проекти. Вместо полиуретанови, те са от рециклирана гума.

„ Категорично е потвърдено че Крусев няма никаква виновност обвиняването не е потвърдено по безапелационен метод “, сподели Менков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР