Делото за смъртта на 18-годишния Георги Кукувейков от Асеновград, починал

...
Делото за смъртта на 18-годишния Георги Кукувейков от Асеновград, починал
Коментари Харесай

Зацикли делото за смъртта на момче след удар пред дискотека в Пловдив

Делото за гибелта на 18-годишния Георги Кукувейков от Асеновград, умрял след удар пред пловдивска дискотека, още веднъж не потегли. Този път отсъстваха и двамата юристи на бащата Сотир Кукувейков, а той държи на отбраната им и по този начин ход на разпоредителното съвещание не беше даден.

През януари т. година Окръжният съд в Пловдив върна на прокуратурата обвинителния акт, тъй като в него не беше посочено по кое време е умрял младежът.

Това се е случило на 13 ноември 2019 година, а ударът е нанесен 12 дни по-рано. Георги Кукувейков бил в дискотека в Пловдив, където се намирал и 31-годишният в този момент Пламен Кралев. Според прокуратурата на потегляне, когато двете компании вървели към близката стоянка на таксита, Георги отправил обидна имитация към Пламен, който се ядосал и го блъснал по лицето. Нападнатият рухнал на земята и получил тежка черепно-мозъчна контузия, от която умрял дни по-късно, оповестява Марица.

Пламен Кралев е упрекнат в гибел по несъобразителност в резултат на нанесената тежка телесна щета. Следващата дата за старт на делото  е 14 май. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР