Делото срещу тираджията се гледа за втори път от Окръжния

...
Делото срещу тираджията се гледа за втори път от Окръжния
Коментари Харесай

Последна Информация: България Е Ужасена! Убита На Място Е Бременната Северина

Делото против камионджията се гледа за повторно от Окръжния съд в Пловдив. През декември м.г. различен състав го осъди на 9 години затвор, само че Апелативният съд анулира наказването, защото по време на процеса на подсъдимия не бил обезпечен превод от родния му украински език, а му било превеждано от съветски език.

Жестоката злополука стана на 28 май м.г. на 124-ия километър на аутобана, до момента в който 34-годишните Северина и Ивайло пътували към София. Младото семейство живеело в Бургас. Доскоро Северина работела като фармацевт, само че сменила работата си и станала представител на компания за медикаменти. Ивайло пък работел в частна компания. Двамата чакали първото си дете. В столицата бременната в седмия месец жена трябвало да бъде на обзор. Инцидентът станал, откакто Пислар, който карал латвийски ТИР, навлязъл в насрещното придвижване и блъснал челно аудито, в което пътували съпрузите.

Станислав Пислар бе арестуван и упрекнат за това, че е нарушил разпоредбите за придвижване и по несъобразителност е предизвикал гибелта на младата двойка и нероденото им дете, като действието е осъществено след приложимост на наркотични субстанции - марихуана, и казусът е изключително тежък.

Решението на окръжните магистрати не е дефинитивно и предстои на обжалване и митинг в 15-дневен период.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР