Делото срещу прокурорския син Васил Михайлов продължава с разпит на

...
Делото срещу прокурорския син Васил Михайлов продължава с разпит на
Коментари Харесай

Делото срещу прокурорския син Васил Михайлов продължава с разпит на свидетели

Делото против прокурорския наследник Васил Михайлов продължава с разпит на очевидци. Той бе доведен под ескорт от ареста, оповестява Българска телеграфна агенция.

Пръв пред съда през днешния ден показания даде Мартин Евтимов. Той е един от очевидците на побоя против футболния треньор в Перник Румен Андонов.

Евтимов първо сподели пред съда, че съвсем нищо към този момент не си спомня. Разказа, че имало сдърпване, само че не съумя да уточни датата, на която това е станало.

Имаше сдърпване, бяха на светофар. Двама души нещо се сбутаха. Познах Румен Андонов, тъй като той ми беше треньор. Другият не знам кой беше, сподели Евтимов.

След това в правосъдната зала бяха прочетени показанията му, дадени пред проверяващите. Там той е споделил, че видял по какъв начин млад мъж блъснал Андонов с юмруци и ритници. По време на побоя Андонов се свлякъл на земята, а шефът на близко кафене излязъл да спре багра, написа в показанията на Евтимов.

Той няколко пъти сподели, че не е видял лицето на Васил Михайлов при въпросното сдърпване.

Васил Михайлов е обвиняем за нанесени телесни повреди. Делото продължава с разпит на очевидци, а съдът назначи дати до лятото.

Младежът остава в ареста с определение на Софийския градски съд, постановено на 15 март. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР