Делото срещу пловдивският Ястребовски влиза в съда. 38-годишният Ангел ще

...
Делото срещу пловдивският Ястребовски влиза в съда. 38-годишният Ангел ще
Коментари Харесай

Опасен чар в Пловдив: Измамникът Ястребовски влиза в съда

Делото против пловдивският Ястребовски влиза в съда. 38-годишният Ангел ще дава отговор за ред измами, които направил в границите на 3 месеца през 2018-а, а те по никакъв начин не са малко.

Мъжът се представял с името Александър. Омаял главата на жена от Пловдив, с което е съумял да й нанесе имотна щета за над 36 бона.

Ангел и дамата се срещнали посредством интернет уебсайт, като по-късно се срещнали и онлайн. Той се показал с името Александър. Твърдял, че имал охранителна компания и е представител на задграничен бизнес сътрудник, който обзавеждал офис у нас.

В тази връзка я заблудил, че бил закупил оборудването за офиса, само че не му достигали пари за безценен мобилен телефон. Пострадалата взела подобен на лизинг и му го дала. По негово гледище и със същата версия, той изискал още два скъпи телефона. Жената нямала опция да ги закупи на свои име. Тя помолила две нейни приятелки да създадат това и Ангел получил желаните телефони

Впоследствие той я заблудил и изискал пари за лекуване на дете в чужбина, за разкриване на банкови сметки, за заплащане на осигуровки и за неустойки за освобождение от охранителната компания, което не отговаряло на истината.

Влюбената жена изтеглила няколко заема, а по този начин също желала пари от родителите си и нейни познати, които й предоставяли сумите, а тя му ги давала без да подозира нищо. А Ангел ги харчел за персонални потребности. Когато дамата почнала да си желае парите, той престанал да си подвига мобилния телефон.

Пловдивският Ястребовски не е възстановил парите. По делото са разпитани голям брой очевидци, осъществени са разпознавания, очни ставки и други. Предстои да се насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР