Делото срещу пицаря, който е обвинен в склоняване към проституция

...
Делото срещу пицаря, който е обвинен в склоняване към проституция
Коментари Харесай

Проститутки изпращали пари на Банков, защото го обичали, пицарят пожела да бъдат разпитани свидетели

Делото против пицаря, който е упрекнат в склоняване към проституция ще се гледа по общия ред. Това реши Окръжен съд Пловдив, откакто обвиненият Найден Банков съобщи пред магистратите, че желае да бъдат привикани и разпитани очевидците по делото.

Банков се изправи през днешния ден пред магистратите за това, че в интервала 2013 – 2016 е склонявал четири девойки към проституция. След като отпътували за Германия, те му пращали пари през друг интервал от време. До 2017 година той е получил над 30 хиляди лв. превеждани посредством система за бързи заплащания.

Припомняме, че Найден Банков е съблазнявал дамите, като им обещавал брак. Междувременно обаче той е бил към този момент привързан. През това време, той е работил като пицар в заведение за бързо хранене. Живеел със брачната половинка и детето си в Съединение. Родом е от Панагюрище, а по документи за идентичност се води в Пловдив.

Използвайки чара си, той съблазнил няколко дами, с които имал интимни връзки. На всяка една обещавал да се оженят, само че му трябвали пари. Така дамите се склонили да излязат на улицата и да предложат телата си.

Не след дълго, през 2013 година, труженичките отпътували за Германия. Там те проституирали, а парите изпращали на Банков. До 2017 сумата, което е получил надвишава 30 хиляди лв., Парите били изпратени през друг интервал от време.

През 2017 година той е бил задържан. Медията ни научи, че още същата година е получил присъда за сводничество. Той е склонил малолетно момиче да предлага тялото си на улицата, като още веднъж й е обещавал брак и обич.

На днешното съвещание 31–годишният Банков съобщи, че дамите му давали пари тъй като го обичали и че в никакъв случай до в този момент не се е укривал.

Следващото съвещание е планувано за началото на месец януари и ще бъдат призовани очевидци. Делото ще се прегледа по общия ред и при закрити порти, поради обстоятелства касаещи интимния живот на обвинения и очевидците.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР