Делото срещу Илия Стоичков, който през лятото на 2018 година

...
Делото срещу Илия Стоичков, който през лятото на 2018 година
Коментари Харесай

Тежки дни за Илия, изнасилил с бухалка и убил доцент Нейков!

Делото против Илия Стоичков, който през лятото на 2018 година изнасили и умъртви доцент Стефан Нейков, стартира на 14 февруари, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Доцентът освен е бил пребит и изнасилен, само че и ограбен. Едва ден след закононарушението брачната половинка на Стоичков – Иванка, продала златния 14-каратов синджир, откраднат от Нейков, в заложна къща. Синджирът е тежал 11.5 грама, а цената му е изчислена на 747.50 лв.. Именно това е повода и за повдигнатото второ обвиняване против Илия - едното е за гибелта на Стефан Нейков, а другото за грабежа на синджира.

Припомняме, че до закононарушението се стигна, откакто брачната половинка на Илия - Иванка, решила да продължи висшето си обучение. Тя прекъснала и решила да потърси помощ, с цел да приключи от доцент Нейков, който й е бил учител по време на бакалавърската степен. Според нейните думи доцентът обаче в подмяна изискал секс. Двамата си уговорили среща при започване на юли предходната година в Оризари. Там обаче бил и брачният партньор на Иванка, който пребил, изнасилил с бухалка доцента, а и му лишил златния синджир.

Стоичков обаче откарал полуживия пенсионер пред Военна болница и се обадил на 112. Именно поради това на няколкото обсъждания на мярката му за неотклонение Стоичков искаше по-лека. Това обаче не стана, той е в ареста, а на следващия ден делото стартира с разпоредително съвещание.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР