Делото срещу Георги Семерджиев, подсъдим за тежката катастрофа на бул.

...
Делото срещу Георги Семерджиев, подсъдим за тежката катастрофа на бул.
Коментари Харесай

Отложиха делото срещу Семерджиев заради смъртта на родител на жертвите

Делото против Георги Семерджиев, обвиняем за тежката злополука на бул. " Черни връх " в София, при която починаха две девойки, ще продължи на 22 февруари в Апелативния съд.

Пред съда през днешния ден се яви една от двете свидетелки, за които Семерджиев твърди, че не той е управлявал автомобила, а една от тях. Тя не беше разпитана, тъй като съдът не даде ход на делото. Причината е, че един от частните обвинители е умрял и би трябвало да бъде открито дали някой от наследниците ѝ ще изиска да бъде конституиран като частен обвинител. Явилата се свидетелка през днешния ден изиска да бъде разпитана при закрити врата, написа Българска телеграфна агенция. 

Днес съдът уведоми свидетелката, която се яви, че носи отговорност на 22 февруари да се яви пред съда и да бъде разпитана. За другата свидетелка се твърди, че е на лекуване в болница.

Софийският градски съд през април м.г. постанови присъда от 20 години затвор при в началото непоколебим режим за Семерджиев, като сега той апелира присъдата пред втората инстанция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР