Делото срещу Денислава Сашова, по-известна като Диона, стартира с изненада

...
Делото срещу Денислава Сашова, по-известна като Диона, стартира с изненада
Коментари Харесай

Диона не си призна за кокаина и пред съда

Делото против Денислава Сашова, по-известна като Диона, започва с изненада за всички. 

Тя не призна виновност пред Темида за кокаина. Певицата твърди, че не е била надрусана и делото стартира всъщност. Диона изрично отхвърли да е шмъркала кокаин пред Софийския областен съд и към момента твърди, че е почтена, съдията насрочи първото съвещание всъщност за 4 юни.

Тогава се чака да бъдат разпитани движимостите лица, които са изготвили експертизата на кръвта на Диона, която демонстрира съществуване на кокаин в кръвта й.

Диона по този начин и не е поискала съглашение, нито делото да протече по съкратената процедура. Тя бе спряна на 24 януари в 4 часа сутринта, до момента в който бръмчи с първокласния си джип " Порше Кайен " на столичен бул.. Ченгетата виждат, че певицата не е съответна, и вземат решение да я ревизират за алкохол и опиати. Тестът за дрога излиза позитивен за кокаин, този за алкохол е негативен. Униформените щракват белезниците на Диона и я тикват в килия в Шесто районно ръководство в столицата. На идващия ден, след излежани близо 24 часа в килия съдът освободи певицата под гаранция от 5 хилядарки.Разследването по случая е завършило и делото започва на 23 април. Очакваше се Диона да признае виновността си и да се измъкне с лека условна присъда и вероятно санкция.

На 4 юни, когато бъдат изслушани специалистите, може би ще стане ясна ориста на чаладжийката. Но отбраната на Диона може да изиска пробите да бъдат повторени от други движимости лица, в случай че е взето нужното количество кръв, написа " България през днешния ден ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР