Делото бе решено с признаване на вината, по силата на

...
Делото бе решено с признаване на вината, по силата на
Коментари Харесай

50-годишен ще търпи наказание пробацияза хулиганство

 Делото бе решено с признание на виновността, по силата на реализирано сред страните и утвърдено Районен съд - Варна съглашение, оповестиха от пресслужбата на институцията. 

Самите непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи се в очевидно пренебрежение към обществото са осъществени на 30 декември предходната година, по отношение на чиновници от бранш " Охранителна полиция “ към Министерство на вътрешните работи. Тогава подсъдимият отправил закани за разпра и уволняване, обиди към полицейските чиновници, изпълняващи отговорности по запазване на публичния ред, като направил опит да им нанесе удари с ръце и крайници и оказал опозиция при арест. Деянието се отличавало с извънреден цинизъм и смелост.

За осъщественото закононарушение по член 325, алинея 2 от Наказателен кодекс, на 50-годишния обвиняем бе наложено наказване " пробация “. За период от 10 месеца той предстои на наложителна регистрация по сегашен адрес с честота два пъти седмично и на наложителни срещи с пробационни чиновници. Подсъдимият следва да заплати направените по делото разходи.

Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР