Делото бе образувано по обвинителен акт на Окръжна прокуратура -

...
Делото бе образувано по обвинителен акт на Окръжна прокуратура -
Коментари Харесай

Последна Информация: Николай И Деян Убиха Жестоко Валери, За Да Вземат От Него Пари За Дрога! Преди Малко Са

Делото бе формирано по обвинителен акт на Окръжна прокуратура - Русе срещу родените през 1999 година момчета, упрекнати в осъществяване на обир, съпроводен с ликвидиране. Повдигнатото на двамата подсъдими обвиняване е за това, че на 14.03.2017 година в село Николово, обл. Русенска, като малолетни, навършили шестнадесетгодишна възраст, само че откакто разбирали свойството и смисъла на действието и могли да управляват постъпките си, в съучастничество като причинители, са лишили непознати движими движимости от владението на В. С. на обща стойност 4562,10 лв., с желанието незаконно да ги присвоят, като използвали за това мощ и грабежът е съпроводен с убийството на 60-годишния таксиметров водач.

По време на разпитите на очевидци стана ясно, че Валери Спиридонов карал такси от 20 години и в никакъв случай не влизал в пререкания с неточните си клиенти. Няколко пъти му се случвало да не му заплащат, а един път момиче даже насъскало кучето си против него. На 14 март м.г. към 4,00 часа сутринта в таксито на Валери се качили Николай и Деян.

Убийството е станало към 4:25 часа на улица " Христо Ботев " в Николово. Пронизаният с нож водач съумял да се обади на сътрудника си Венцислав Минков, с който се чули час и половина преди този момент. " Заклаха ме, загивам, някъде в Николово съм ", съумял да промълви единствено Валери.

От джавкам на кучетата си се събудил притежателят на къщата, пред която е станало закононарушението. Венислав Георгиев описа пред правосъдния състав, че мъжът бил към момента жив, когато го намерил на улицата. " Извикай кола за спешна помощ, убиха ме ", били последните му думи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР