DeLorean DMC-12 от Завръщане в бъдещето е повече от култова

...
DeLorean DMC-12 от Завръщане в бъдещето е повече от култова
Коментари Харесай

Автоикона от осемдесетте пренася бъдещите технологии в днешния ден

DeLorean DMC-12 от " Завръщане в бъдещето " е повече от паметна класика. Германските вложители от Wunderkind Invest GmbH употребяват електрифициране на този неповторим състезателен автомобил като платформа, с цел да създадат бъдещите технологии осезаеми. Ameria AG доставя най-новото усъвършенстване за този електрически състезателен автомобил - безконтактно ръководство на централната подпора.

От 2021 година Wunderkind Invest GmbH работи с високотехнологичния вложител Armin Pohl върху електрически DeLorean DMC-12. Еднократният артикул, наименуван e-Lorean, служи като притежател на нововъведения за фирмите от интердисциплинарното портфолио и сътрудниците на вложителя. Сред тях е производителят на електронни транспортни средства E-Works Mobility, който електрифицира класическия автомобил.

Автомобилът, който е претърпял спомагателен фейслифт от своя италиански основател Джорджето Джуджаро, в този момент е подготвен да придвижи идната технология в бъдещето. Новият вид ръководство разрешава безконтактно ръководство на потребителския интерфейс на автомобила. Използваната технология идва от Ameria AG, водач на международния пазар за интегрирано ръководство с жестове.

Технологията работи благодарение на датчици, които покриват триизмерното пространство пред екрана. Това разрешава ръководство на екрани от разнообразни производители с променливи размери. Благодарение на контролите портата към метавселената се отваря. Безконтактните екрани разрешават на фирмите да основават нови потребителски преживявания и взаимоотношения.

Управлението с жестове към този момент се употребява в търговията на дребно, на търговски панаири и в местата за продажба, а неотдавна и в коли като e-Lorean. Тук то разрешава централната подпора да се ръководи, без да се постанова да се навеждате напред към екрана. Безконтактните екрани в автомобила са подобаващи и за развлечение по време на шофиране и до момента в който чакате за зареждане.

Има и позитивен непряк резултат - екраните остават чисти, което може да бъде потребно освен за терминали за поръчки в заведения за хранене за бързо хранене, само че и за шерване на коли или в бъдеще за RoboTaxis.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР