Дело за жестоко среднощно меле на пътя край Лясковец с

...
Дело за жестоко среднощно меле на пътя край Лясковец с
Коментари Харесай

Пиян, убил трима на пътя с бясна скорост, се изправя пред съда

Дело за грубо среднощно меле на пътя край Лясковец с три жертви и двама ранени стартира идната седмица в Окръжния съд във Велико Търново.
Делото е формирано след импортиран обвинителен акт от Окръжна прокуратура Велико Търново против Бисер Арсов от горнооряховското с. Върбица. 33-годишният мъж е упрекнат в това, че на 26 ноември 2016 година, към 01.30 ч.през нощта, карал "Форд Мондео " с 110.7 км/ч при позволени 90 км/ч по пътя сред Долна Оряховица и Лясковец и позволил ПТП със спрелия в неговата пътна лента лек автомобил "ВАЗ 2121 ". В резултат на злополуката по несъобразителност предизвикал гибелта на намиращите се на пътното платно зад спрялата кола Марко Н., Николай И. и Тони П. – и тримата от гр. Долна Оряховица, междинна телесна щета на мъж от гр. Горна Оряховица, както и междинна телесна щета на мъж от с. Горски Долен Тръмбеш, пътувал в лекия автомобил „ Форд Мондео “. Според обвинителния акт, Бисер е направил действието в пияно положение - с централизация на алкохол 1,28 на хиляда, открито по надлеждния ред с експертиза по разказа на БНТЛ при ОДМВР-В.Търново.
По време на следствието на кървавото меле, мъжът се опита да трансферира виновността за злополуката на различен от ромската тайфа, като твърдеше, че не е шофил той, а по-късно драсна в чужбина, до момента в който бе с мярка за неотклонение и бе разгласен за интернационално търсене.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР