Дело за източване на бюджета на НОИ с фалшиви болнични

...
Дело за източване на бюджета на НОИ с фалшиви болнични
Коментари Харесай

Стефан Грозев, съден за източване на НОИ, изчезна безследно

Дело за източване на бюджета на Национален осигурителен институт с подправени болнични за следващ път беше отсрочено в пловдивския Районен съд. Процесът беше разгласен за петък следобяд, само че по този начин и не се състоя, тъй като съдията се оказа болен, оповестява TrafficNews.

Подсъдими по делото са двама души – известният пловдивски ортопед Георги Кръстев и Стефан Грозев.

Уважаваният пловдивски ортопед беше арестуван за малко през лятото на 2020 година, а Грозев през лятото на 2021. След като престоят в ареста на Грозев надвиши 8 месеца, при започване на март тази година той разгласи гладна стачка. В следствие беше освободен под гаранция от 5000 лв..

На едно от предходните съвещания, на 25 юни тази година, Грозев изненадващо напусна правосъдната зала, заявявайки, че има пътешестване. Тогава адвокатката му Таня Чечкова потегли след него, само че той към този момент беше напуснал постройката. Тогава съдията конфискува паричната му гаранция и постанови изменение на мярката му в „ задържане под стража”.

Стефан Грозев обаче към момента не е открит от органите на Министерство на вътрешните работи. Това съобщи през днешния ден бранителят му – Таня Чечкова. Няма ни новина, ни кост от него и никой не знае къде е.

Припомняме, че Стефан Грозев показва извънредно надменно отношение във всяко едно явяване пред съда, показвайки, че не зачита институциите и потвърждавайки, че може във всеки един миг да обърне процеса на 180 градуса, в случай че реши. Грозев неведнъж показва извънреден характер и забележителни знания в доста сфери от живота, опивайки се да обърне всяко изказване против него в своя изгода.

Таня Чечкова описа, че той е извънредно интелигентен и въпреки, че делото е 25 тома, той може да каже всяко разказано нещо, на коя страница тъкмо се намира.

„ Виждала съм го даже да помни 3 страници с изписани телефонни номера, всеки поотделно с името на индивида на който принадлежи”, добави адвокатката.

„ Макар да не запознат съм медицина, чух, че лекарите са открили, че той има повече сиво вещество от естествените хора, което даже нарушава мозъчната му кора. Къде обаче се е покрил, за момента никой не знае”, приключи адвокатката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР