Дели ни около седмица от така чаканата премиера на Мисията

...
Дели ни около седмица от така чаканата премиера на Мисията
Коментари Харесай

Докога Том Круз иска да снима филми за Мисията невъзможна

Дели ни към седмица от по този начин чаканата премиера на " Мисията невъзможна: Пълна отплата - част първа ". Очакванията, несъмнено, са високи, тъй като франчайзът към този момент е задал стандарт за филмите си, под който не би трябвало да пада.

Високи са и от позиция на една съответна каскада, която е описвана като най-голямата и рисковата в света на киното. Да, тъкмо тази, в която Том Круз се ускорява с мотоциклет и скача от канара. И всичко това е напълно действително и рисково.

Наистина не знаем докога артистът ще продължи да рискува живота си в името на съвършените каскади, само че в действителност крайният резултат досега е впечатляващ. От изявление на Круз за Sydney Morning Herald разбираме, че в случай че зависи от него, скоро няма да спре с рисковите действия.

Том Круз споделя, че се възхищава на Харисън Форд и фактът, че въпреки на 80 години той продължава да снима филми и в частност последния за Индиана Джоунс. " Харисън Форд е легенда, уповавам се да продължа, имам 20 години, с цел да го настигна. "

След това артистът добавя, че се надява да продължи да снима филми за " Мисията невъзможна ", до момента в който доближи годините на Форд. 61-годишният Круз много пъти е заявявал, че е обожател на преживяването да отиде на кино, с цел да гледа филм.

Като напълно неотдавна даже съобщи, че ще отиде на кино, с цел да гледа " Опенхаймер " и " Барби ", написа The Hollywood Reporter.  " В петък първо ще виждам " Опенхаймер ", а по-късно " Барби " в събота... Израснах, гледайки филми на огромния екран. Так ги и върша и одобрявам това преживяване. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР