Делфини спасяват човек, който е бил в ледената вода повече

...
Делфини спасяват човек, който е бил в ледената вода повече
Коментари Харесай

Делфини спасяват човек, който е бил в ледената вода повече от 12 часа

Делфини избавят човек, който е бил в ледената вода повече от 12 часа …Необичаен случай се случва в залива Трали, Ирландия. Мъж взема решение да плува над 8 километра от брега и да доближи до скалите, само че се оказва, че не е подготвен да извърши сходен героизъм …Той не носи специфичен хидрокостюм, който може да защищити тялото му от ледената вода. В резултат на това, младият мъж преплува единствено половината от дистанцията, след което губи цялата си мощ и стартира да се носи във водата.В 11 часа сутринта, на брега са открити облеклата на плувеца. По това време мъжът е бил във водата повече от три часа, само че избавителната интервенция стартира доста по-късно.Спасителите употребяват освен специфични лодки, а и хеликоптери.
След известно време, те виждат огромна група делфини. На пръв взор наподобява, че обикалят към тюлен, само че се оказва, че това е плувецът, който търсят.Въпреки обстоятелството, че мъжът към този момент мъчно може да се задържи над студената вода, той съумява да вдигне ръка, с цел да бъде видян.Четете още: Те споделят, че делфините плували в близост и в това време не проявявали никаква експанзия към младия мъж. Напротив, те виждат, че делфините го е побутват изпод, с цел да не потъне. Вярват, че по този метод животните са желали да го спасят и защитят, да го принудят да отплава на по-безопасно място.

 dolphin eye - Делфини избавят човек, който е бил в ледената вода повече от 12 часа
С тяхна помощ спасителите съумяват бързо да намерят плувеца, другояче всичко щеше да завърши доста по-тъжно.Мъжът е изваден бързо от водата и неотложно признат в болничното заведение. Никой не схваща по какъв начин е съумял да оцелее след 12 часа в ледената вода. Спасителите акцентират, че след половин час плувецът евентуално е щял да бъде мъртъв от измръзване.Могат ли делфините да усещат човешката страст? Със сигрност тяхното държание има признаци на другарство и обвързаност.Има случаи, в които делфините демонстрират извънредно мощна обвързаност към хората. Възможно ли е те да схващат доста повече, в сравнение с ние допускаме …?Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР