Делегация от Китай, провинция Съчуан, в състава на която влизат

...
Делегация от Китай, провинция Съчуан, в състава на която влизат
Коментари Харесай

Kитайска делегация ще се запознае с инвестиционния потенциал на Бургас и региона

Делегация от Китай, провинция Съчуан, в състава на която влизат ръководители и мениджъри на огромни китайски компании, бизнес организации и държавни структури за поощряване на вложенията, идва в област Бургас, по покана на регионалния шеф Вълчо Чолаков. До визитата се стига след няколко месечна преписка, в която от администрацията на губернатора поставят доста старания, с цел да убедят гостуващата страна в преимуществата на Бургас като регион за вложения, пред останалите области в страната. Интерес за китайската страна са представлявали още няколко от огромните регионални градове в България, с които също е водена преписка.
По време на визитата делегацията от Съчуан ще се срещне с регионалния шеф Вълчо Чолаков и представители на локалния бизнес. Сред китайските компании са Beijing Enyuan Technology Co. LTD, достигнала до 12-то място в класацията на ФОРБС China Up-and-Comers през 2014 година, а през 2015 година наградена с наградата " Нов водач на китайската стопанска система ". Дейността на компанията включва облачни калкулации, интернет, електронни услуги, аутсорсинг и други Профилите на останалите участници са в областта на ж.п. оборудването, военната промишленост, нефтената индустрия, търговията с недвижими парцели, автомобилната промишленост, винопроизводството, туризъм и опазването на здравето.

Делегацията води Чен Фанг - заместник-председател на Китайската национална политическа консултативна конференция за провинция Съчуан и Директор на Търговско-индустриалната камара на провинция Съчуан.

В рамките на двудневния си престой гостите ще се срещнат с опциите за вложения в област Бургас, ще проведат срещи с ръководителите на браншовите организации в региона и ще им бъде предоставена опция за запознаване с бургаски компании с активност отговаряща на търсенето им.

Посещението е и първа крачка към определяне на съдействие с провинция Съчуан в сферите на стопанската система.

"Развитието на икономическите връзки с Китай е значимо за България, надлежно и за област Бургас, защото китайският пазар е огромен, високотехнологичен, с доста капацитет. За мен беше от огромно значение да успеем да притеглим интереса на провинция Съчуан тъкмо към нашия район. ", разяснява регионалният шеф ден преди идването на китайската делегация.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР