Делегация на Прокуратурата на Република България (ПРБ), водена от и.ф.

...
Делегация на Прокуратурата на Република България (ПРБ), водена от и.ф.
Коментари Харесай

И.ф. главен прокурор Борислав Сарафов е на посещение в Турция

Делегация на Прокуратурата на Република България (ПРБ), водена от и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов, е на посещаване в Анкара, Република Турция. В делегацията са още заместник-административният началник на Апелативна прокуратура София Емилия Русинова, градският прокурор на София Илиана Кирилова и Христо Кръстев, заместник-административен началник на Софийска градска прокуратура.
Визитата е по покана на турския основен прокурор Бекир Шахин и вътрешния министър на Република Турция Али Йерликая. От българска страна участват още вътрешният министър Калин Стоянов, Стоян Темелакиев – зам.-министър на вътрешните работи, както и шефовете на ГДБОП и Групово дело „ Гранична полиция “ основен комисар Явор Серафимов и основен комисар Антон Златанов. В рамките на визитата на българската делегация в Анкара е планувана среща с турския министър на правораздаването Йълмаз Тунч.
Основните тематики на диалози сред двете страни ще са обичайно положителното съдействие в противодействието на незаконната миграция и другите форми на трансгранична проведена престъпност, както и битката с тероризма. По време на срещите ще бъде изработен обзор и на наказателноправни въпроси от съвместен интерес.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР