Делегация на една от най-големите индийски компании в производството на

...
Делегация на една от най-големите индийски компании в производството на
Коментари Харесай

Индийски кафе магнати обмислят инвестиции в България

Делегация на една от най-големите индийски компании в производството на разтворимо кафе е на посещаване в страната ни за изследване на опциите за вложения, заяви министерството на стопанската система.

След извършената работна среща делегацията ще продължи визитата си с реализирането на огледи на съответни терени в Югозападна България.

Срещата с индийските вложители се организира по самодейността на заместник-министъра на стопанската система Александър Манолев. В хода на диалозите той съобщи, че в страната ни има доста преимущества за развиването на бизнес - " най-ниските налози в Европа, доста ниски оперативни разноски и редица облекчения при инвестиция от над 10 млн. евро ". Манолев добави, че страната ни е политически и стопански постоянна.

Към момента индийската компания има производства единствено в 3 страни по света, само че изнася продукция за повече от 80 страни. Инвеститорите желаят мощно развиване на европейския пазар, а в България имало всички предпоставки страната ни да се трансформира в разпределителен център и индустриална база за всички страни членки и редица страни от района.

 Снимка 304997
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР