Делегация изпратена от Областният управител Илиан Тодоров връчи почетен плакет

...
Делегация изпратена от Областният управител Илиан Тодоров връчи почетен плакет
Коментари Харесай

Връчен бе почетният плакет на Софийска област на зам.-губернатора на провинция Джянси

Делегация изпратена от Областният шеф Илиан Тодоров връчи почетен плакет на Софийска област на заместник-губернатора на провинция Джянси, заместител генералния секретар на Правителството на провинция Джянси, както и на заместител кмета на град Нанчанг, Китай, оповестяват от регионалната администрация.

Почeтни плакети бяха връчени при срещите на делегацията изпратена в Провинция Джянси, КНР от Областния шеф Илиан Тодоров на заместител губернатора на провинция Джянси – госпожа У, заместител генералния секретар - господин Лиу, както и на заместител кмета на град Нанчанг.

Представители на Областна админитрация на Софийска област изрекоха своята признателност за осъществения семинар по земеделие и аграрни технологии по отношение на развиването на двустранните връзки сред Софийска област и Провинция Джянси.

Посещението на делегацията в Китай е 10 на ден и напълно за сметка на домакините. Припомняме, че на 07.12. 2018 год. Областният шеф на Софийска област Илиан Тодоров подписа Намерение за съдействие с провинция Джянси, КНР.

Въз основа на което делегация от Провинция Джянси посети Софийска област през месец март и се срещна в детайли с опциите за двустранно развиване. По време на визитата водено от заместител губернатора на провинция Джянси, беше подписано и съглашение за съдействие в региона на образованието и земеделието.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР