Делегации на партиите Възраждане и АБВ са посетили Русия за

...
Делегации на партиите Възраждане и АБВ са посетили Русия за
Коментари Харесай

Възраждане и АБВ на посещение в Русия по покана на партията на Путин

Делегации на партиите " Възраждане " и АБВ са посетили Русия за присъединяване във конгрес, проведен от партията на Владимир Путин " Единна Русия ".

Форумът е бил отдаден на " битката с модерните практики на неоколониализма ", показват от " Възраждане " като в него са взели участие представители от 44 страни. Речи на форума са произнесли Коста Стоянов и Ангел Георгиев от " Възраждане " като и двамата са се застъпили за правото на самостоятелност на всички страни и са осъдили всички форми на колониализъм и неоколониализъм, показват от партията.

Подобни тези са изразили в изявления на форума и представителите на АБВ - ръководителят на партията Румен Петков и заместник-председателят Владимир Маринов.



Приветствие на форума е отправил президентът на Русия Владимир Путин, излиза наяве от уеб страницата на партия " Единна Русия ". В него се споделя, че нападателните проявления на неоколониализма се виждат през днешния ден в опитите на груповия Запад по всевъзможен начин да запази своята доминация.

Тезата за груповия Запад и опитите му за доминация се употребяват постоянно от режима в Москва като опрощение на съветската експанзия в Украйна. След началото на войната в Украйна България беше включена в листата с неприятелските страни на Русия.

В Москва делегацията на " Възраждане " е посетила и съветската Дипломатическа академия, където българските депутати са били осведомени с новата Концепция за външна политика на Руската федерация, излиза наяве от уеб страницата на съветската Диполматическа академия.

Посещението на делегация на " Възраждане " в Русия провокира реакции у нас.

" Проруската партия “Възраждане ” и сите копейки на посетители на партията на Путин. Докато Путин ни е оповестил за неприятелска страна.

Навални преди малко е умрял, а стотици руснаци са задържани поради това, че са поднесли цветя.

Това е тъпо. И рисково. Просто ни го споделят в прав текст. Само пестник в лицето не са ни блъснали с цел да ни светне лампа.

Ако това е неприятно, то какъв брой по-неприятно е, че ГЕРБ декларативно са европейци само че с партия Възраждане са си първи приятели ", написа депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков в позиция в обществените мрежи.



От партия " Възраждане " напомнят, че преди две седмици тяхна делегация на " Възраждане " е била в Унгария, където е посетила унгарския парламент по покана на третата по величина партия " Наша татковина ". По време на визитата се осъществя поредност от срещи по въпроси от общата европейска политика на двете партии.

Следващата седмица следва посещаване на представителна делегация на " Възраждане " в Молдова по покана на партиите " Възраждане " и " Молдовска социалистическа партия ".

В началото на март 2024 година " Възраждане " посреща делегация от Германския бундестаг включваща 7 депутати от " Алтернатива за Германия ".


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР