Делегатите на третия редовен конгрес на НФСБ единодушно преизбраха Валери

...
Делегатите на третия редовен конгрес на НФСБ единодушно преизбраха Валери
Коментари Харесай

Конгресът на НФСБ преизбра Валери Симеонов за лидер


Делегатите на третия постоянен конгрес на НФСБ единомислещо преизбраха Валери Симеонов за ръководител на политическата партия. 147 делегати гласоподаваха „ за “, „ срещу “ и „ въздържали “ нямаше.

Ръководството на НФСБ резервира състава си, откакто делегатите единомислещо преизбраха Данчо Хаджиев и народните представители Валентин Касабов и Борис Ячев за заместник-председатели на политическата мощ, оповестиха от партийния пресцентър..

Конгресът утвърди състава на народен политически съвет, в който, с изключение на влизащите по право районни и регионални координатори влязоха Петьо Георгиев, районният координатор за Пловдив Костадин Гаров, синът на Николай Хайтов – Александър, Петко Събев и регионалният шеф на Стара Загора Гергана Михова.

За ръководител на националната контролна комисия също бе избран отново националният представител Христиан Митев.

В началото Валери Симеонов направи регистриран отчет като показа в детайли свършеното от народните представители и деятелите на НФСБ във времето от втория конгрес на НФСБ през 2014 година до момента.

Конгресът направи промени в Устава, измежду които основаване на младежка конструкция на НФСБ, предвид на увеличение броя на младежите в политическата мощ. Възрастта на членуващите в младежката конструкция е 35 години. Сред измененията бе въвеждане на длъжността народен координатор, както и смяна на мандатността на конгреса от 3 на 4 години. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР