Делата на трупчета“ обслужват лични интереси“, каза пред БТВ Мария

...
Делата на трупчета“ обслужват лични интереси“, каза пред БТВ Мария
Коментари Харесай

Заместничката на Сарафов: Делата „на трупчета“ обслужват лични интереси

„ Делата „ на трупчета “ обслужват персонални ползи “, сподели пред БТВ Мария Павлова, заместник-главен прокурор.„ В прокуратурата не стои на дневен ред отдръпване на желаните депутатски имунитети “,каза тя. Тя уточни, че в сряда са постъпили документите на Кирил Петков за отхвърли му отимунитет.
Тя разяснява и апела на президента Румен Радев за всякакъв цивилен надзор.„ Аз не го одобрявам като липса на доверие. Истината, че в прокуратурата са се основали
доста вътрешни правила и за общото не ясно по какви критерии и правила работипрокуратурата “, уточни Павлова. „ В идващите дни желаеме да успокоим вътре системата и да дадем ясни сигнали на обществото, че по този начин няма се продължава работата в прокуратурата “, акцентира тя. Павлова съобщи, че ще бъдат прегледани лицата, които се охраняват с прокурорски постановления, с цел да се прегледат дали защитата им е наложителна. Това съответствува с изявлението на някогашния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, че 160полицаи охранват лица, които се съмнява да имат потребност. „ Ако се открият нарушавания ще бъдат сигнализирани способените структури “, безапелационна бе Павлова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР