Декември е - вали сняг и дъжд. В по-високите части

...
Декември е - вали сняг и дъжд. В по-високите части
Коментари Харесай

Проф. Рачев: Идва гадната част на зимата, София дълго няма д...

Декември е - вали сняг и дъжд. В по-високите елементи има поледица, което е неприятно. Така ще бъде и в събота против неделя, където преваляванията ще са към този момент съвсем над цяла България ", съобщи проф. Георги Рачев в утринния блок на bTV.

" Много по-малко сняг ни чака в неделя, само че доста повече дъжд. Европейският модел ще бъде по-близо до истината. Западна България да внимава в събота следобяд до неделя сутринта, когато ще стане този преход от топло към студено. В Източна България е доста по-топло. В Бургас и Варна е топло, с 4-5 градуса над нормата.

Ще си вземем " сбогом " със слънцето за дълъг интервал. Особено в София доста дълго няма да забележим слънце. В понеделник ни чака по-хладно време - гадната част на зимата. Нито е бяло, нито е изсъхнало, нито е мокро, никакво е.

Появяват се някакви превалявания от сняг и дъжд към 16 и 17 декември, само че към този момент не се обрисуват превалявания преди Коледа. Но има две седмици и нищо не се знае. Следете прогнозата ", безапелационен е професорът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР