Декември е и няма нищо по-нормално от студа и снега

...
Декември е и няма нищо по-нормално от студа и снега
Коментари Харесай

Сняг ли? Студ ли? Тези известни българки заминаха на топло и показаха супер форми на плажа

Декември е и няма нищо по-нормално от студа и снега на открито. Но дано си признаем - по-хубаво е на всички ни, когато е топло. Е, както знаем, в южното полукълбо хората в този момент посрещат лятото, тъй че благоприятни условия за зимно лято има! А доста известни българки се възползваха от това и посъбраха малко загар предпразнично. Ето кои са те и накъде отпрашиха:

Виж още: Племенницата на Галена в компанията на доста крепък бабанка, само че има ли освен това сред тях? 

Жанета Осипова

Какво е зима без екзотична отмора за Жанета Оспипова? Този път тя и индивида (или хората), с който е, избраха Малдивите и не ги спря нито проби, нито документи, нито нищо. Като гледаме фотосите от пътуването, изцяло разбираме плеймейтката - фотосите са супер, времето е супер, морската вода - също. Жанета не споделя повече за почивката, само че и с толкоз обширен снимков материал като нейния, не е и напълно нужно. 

Янита Янчева

Риалити звездата от дълго време не живее в България, като с фитнес звездата Тави Кастро се откриха в Нидерландия. Да, обаче и там не е напълно топло. Затова фитнес фамилията избра Мексико, откъдето да демонстрира впечатляващите си фитнес форми. Впрочем Мексико е постоянна дестинация за Янита и Тави, като по всичко проличава, че и тази зима звездното семейство ще изкара в там.

Виж още: Тита наду устните още? Хейтъри нападнаха певицата за следващ път 

Райна

Истината е, че не сме напълно сигурни какво тъкмо се случва с Райна, защото поп-фолк певицата разгласява фотоси от Малта от септември насам. Дали се е преместила там да живее? Дали е срещнала някой рицар на Острова на рицарите? Не знаем! Но по всичко проличава, че Райна се е избавила от минусовите температури на едно супер място. 

Дени от " Един за различен "

Риалити звездата прекара едно супер лято в България, само че при започване на есента стегна куфарите и отпътува за Съединени американски щати. Какво тъкмо прави там, по този начин и не разбрахме, само че дестинацията, на която се е открила, е слънчева Флорида. И фотосите по бански през декември не стопират!

Виж още: Джулката се похвали с промяна от новия треньор! Разкъсаха я в коментари 

Палома Митева

Най-новото поп-фолк изобретение показа по-рано този месец, че обожава Дубай. Е, няма по какъв начин да го скрие! Певицата и модел постоянно отскача до емирството, а от там се появяват и красиви и екзотични фотоси, както се случи и в този момент.

Изображение: https://www.instagram.com/raina_terziyska/
https://www.instagram.com/janetaosipova/
https://www.instagram.com/yanitayancheva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР