Декември 2022 г. ще бъде активен в отношенията: мнозина ще

...
Декември 2022 г. ще бъде активен в отношенията: мнозина ще
Коментари Харесай

3 зодии, които ще претърпят феноменална промяна в любовта през декември 2022 г.

Декември 2022 година ще бъде деен в връзките: мнозина ще сложат завършек на предходни връзки и ще стартират нови, буйни романи. Работата е там, че през декември ще има новолуние в знака Козирог, което постоянно носи нов цикъл в обществения статус. А най-важното е един забавен аспект на планетата на любовта Венера - точно на 30 декември тя се свързва с Меркурий и Плутон в Козирог, което носи значими промени и развиване в връзките при двойките.

Например, в случай че от дълго време желаете да " възстановите " фамилната система, да извършите връзките си освен хармонични, само че и постоянни и надеждни, краят на декември несъмнено ще ви помогне за това. Венера дава отговор за хармонията и любовта, Плутон - за половото привличане и финансите, а Меркурий - за разговорите и споразуменията. Вероятно мнозина ще съумеят да изградят вярната връзка в двойката по въпросите на интимния живот, както и по разпределението на приходите.

Интересно е, че Плутон дава отговор както за половата сила, по този начин и за парите. Смята се, че когато въпросът за интимната сфера е организиран в двойката, тогава финансовото благоденствие няма да отнеме доста време. Следователно и двата аспекта ще бъдат извънредно значими, което значи, че ни чакат поредност от забавни и съдбовни любовни трансформации.

Когато заговорим за декември и обич, има няколко знака, за които декември ще бъде най-съществен. Сега е момента, в който да откриете дали това сте вие, обичаният човек, а за какво да не се откриете и дружно в зодиакалното уравнение за декември.
ДЕВА
Съединението на Плутон, Венера и Меркурий ще се случи във вашия бранш на любовта, пристрастеността и щастието, тъй че можете да получите нов подтик за създаване на живи и буйни връзки. Вероятно е изследване на половите връзки, пътувания до заведения за хранене и красиви срещи. Имайте поради, че пазаруването на красиво долни дрехи несъмнено ще ви донесе повече триумф, в сравнение с дългите и скучни диалози. Бъдете сантиментални, буйни и си позволете да бъдете влюбени! Ако не сте двойка, то точно през декември ви чака съдбовно запознанство - бъдете по-социално дейни, не пропускайте празненства и другарски срещи.
БЛИЗНАЦИ
Новолунието и съвпадът на планетите на пристрастеността се случват във вашия бранш на половия живот, което значи, че ще откриете ново занимание, буйна романтика и поредност от сантиментални срещи с шампанско, копринено спално долни дрехи и букети от рози. Не се лишавайте от удоволствието да се впуснете с главата напред в една връзка: наслаждавайте се на хубостта, сексуалността и женствеността си. Също по този начин през декември е евентуално значимо изследване на финансовите въпроси в двойката - интимният живот с колегата ви може да подтиква подобряването на паричните ви потоци.
РАК
Новолунието и съвпадът на Плутон и Венера ще бъдат във вашия сватбен бранш. Това значи, че Вселената ви дава опция да подобрите връзките със брачна половинка си, като безусловно преразгледате взаимното неодобрение! Съсредоточете се върху любовта и възприятията, върху огромните взаимни цели - те би трябвало да се трансфорат във ваш мотор за реализиране на естетика в връзките. Освен това евентуално декември ще бъде изпълнен с красиви срещи с букети рози и шампанско - позволете си да бъдете сантиментални и игриви! Вероятно е през декември обвързаните Раци да получат предложение за брак.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР