Деканът на Медицинския факултет към Университет „Проф. д-р Асен Златаров“

...
Деканът на Медицинския факултет към Университет „Проф. д-р Асен Златаров“
Коментари Харесай

Деканът на Медицинския факултет в Бургас оглавява НЦЗПБ?

Деканът на Медицинския факултет към Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ - Бургас доцент Цветан Велинов е напуснал поста си преди няколко дни. Той се е върнал в София, като пред управлението е изтъкнал персонални аргументи за решението си. Това оповестява районният уебсайт Flagman.bg. От изданието допълват, че най-вероятно той ще бъде новият правоприемник на проф. Тодор Кантарджиев като шеф на Националния център по заразни и паразитни заболявания (НЦЗПБ).

„ С доцент Велинов се случи нещо, което е отвън него и се наложи тази смяна. Той направи доста за Медицинския факултет и ще продължи да ни оказва помощ, за което му благодаря “, сподели ректорът на бургаската „ Алма матер “ проф. Магдалена Миткова, представена от Flagman.

Към момента краткотрайно изпълняващ длъжността декан на Медицинския факултет е зам.-деканът доцент Румяна Янкова. Предстои изборът на нов началник.

Доц. Цветан Велинов бе отпред на Медицинския факултет в Бургас от самото му основаване. Той е потвърден експерт по антибиотична устойчивост и международно приет микробиолог.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР