Дефанзивният полузащитник Йордан Апостолов се присъедини към подготовката на Етър

...
Дефанзивният полузащитник Йордан Апостолов се присъедини към подготовката на Етър
Коментари Харесай

Халф се присъедини за трети път към Етър

Дефанзивният полузащитник Йордан Апостолов се причисли към подготовката на Етър Велико Търново и отпътува с тима на лагер в Елена, съобщи Българска телеграфна агенция. Апостолов изкара два сезона в Ботев Враца, като оказа помощ на отбора да влезе от Втора в Първа лига.

Иначе за него това е трети интервал във Велико Търново. Той игра два сезона за настоящия клуб от 2016-а до 2018-а година, а преди този момент през 2011/2012 носеше екипа на предходния Етър, който се споделяше Етър 1924 и банкрутира по средата на шампионата в Първа лига. За двете години във Враца Апостолов има 36 мача и 3 гола.

Лошата вест за старши треньора на "виолетовите " Росен Кирилов е травмата на нападателя Милчо Ангелов. Той напусна тренировката на стадион "Ивайло " със скъсани връзки на глезена на левия крайник.

Първоначалният обзор е удостоверил, че 24-годишният нападател се е разминал със сериозна контузия и все още би трябвало да прекара две седмици в обездвижващ ботуш. След това му следва 7-8 дни рехабилитация и до три седмици може да се върне на терена, са прогнозите на лекарите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР