Дефанзивният халф на Локомотив (София) Божидар Кацаров може отново да

...
Дефанзивният халф на Локомотив (София) Божидар Кацаров може отново да
Коментари Харесай

Станислав Генчев пипа Локо отзад

Дефанзивният халф на Локомотив (София) Божидар Кацаров може още веднъж да заиграе като централен бранител. Треньорът на железничарите Станислав Генчев няма да има опция да употребява Матеус Дуарте в идния дуел с Лудогорец в петък. Причината е, че бразилецът си изкара петия жълт картон от началото на сезона и през вчерашния ден Дисциплинарната комисия го наказа за една среща.

46-годишният ментор съвсем несъмнено ще заложи на Кацаров на мястото на Матеус, написа " Тема спорт ". Този пост не е непознат за 29-годишния футболист, защото по-рано през акцията действаше на него. В момента Генчев разчита на скица на игра с трима бранители - Алан Диас, Давид Малембана и Матеус Дуарте.
 Лудогорец пуска билети за мача с Локомотив (София)
Лудогорец пуска билети за мача с Локомотив (София)

Той е на 21 април

Опция пред треньора е и слагането на Лука Иванов в защитата. Младокът получи на няколко пъти късмет през сезона и в този момент също няма да е изненада, в случай че още веднъж 19-годишният състезател получи подобен.

Добрата вест за Генчев е завръщането на Ивайло Найденов след наказване, само че такова за още един дуел би трябвало да изтърпи капитанът Красимир Милошев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР