Дебютното парче на група Хибрид се казва Благодаря ти и

...
Дебютното парче на група Хибрид се казва Благодаря ти и
Коментари Харесай

Група Хибрид атакуват лятото с любовно парче

Дебютното парче на група Хибрид се споделя Благодаря ти и споделя за любовта и безграничността на човешките взаимоотношения. Благодаря ти е първата ария на групата с видеоклип. Двамата музиканти се срещат около трибют на група Queen и последователно схващат, че от допирните им точки в музиката може да се роди нещо забавно. Група Хибрид съчетава фънк, R&B и джаз музиката. Музикантите бяха общителни да отговорят на въпросите на Slava.bg.

1. Благодаря ти не е първото парче на група Хибрид. Защо избрахте точно нея за първото си видео?
Благодаря ти е един невероятен и изключително специфичен план за нас. Създавайки песента ние усещахме, че сме напипали вярната формула, добавихме универсалните съставки, а за край сложихме и една огромна част от себе си.

2. Казват, че Родопите са магична планина. Какво споделя сюжетът във видеото на фона на тези приказни места?
Цялата концепция за видеото се гради върху символичната стойност на нещата от живота, която безусловно изречена, би придобила прост темперамент. Благодаря ти е едно странствуване, което символизира Любовта. Любовта е всичко към нас.

3. Разкажете ни малко повече за реализацията на Благодаря ти.
Благодарим на нашия режисьор Стефан Пеев за това, че авансово уточни точно Дяволския мост за финалните фрагменти. Благодарим на нашите артисти Миряна Генчева и Любен Христов за това, че с наличието си, потопиха всички в атмосферата и посланиието на песента. Благодарим на един от най-талантливите модерни китаристи у нас, нашия огромен другар - Иван Йорданов (ЧЕРИ). Благодарим на Цветелина Маринова за това, че се трансформира в наш гримьор. Благодарим и на всички, които повярваха в нас и вдъхнаха живот на това, което вършим.

4. Как стартира всичко за група Хибрид?
Една заран се събудихме и си казахме: "И ти ли имаш възприятието, че всичко стартира едвам в този момент? "(Смеят се). Това несъмнено беше в необятния кръг на шегата. Запознахме се през 2013 около сполучлив народен трибют на група Queen. Общите ни възгледи в духовно отношение и любовта ни към музиката, родиха Хибрид.

5. Кои са стиловете, които се преплитат в звученето на групата?
Не се слагаме в каквито и да било рамки. По-скоро сплотяваме пъзела на стиловете, в сравнение с да го разделяме на обособени части. Музиката е едно цяло. Тя извира от нас, всичко се случва тук и в този момент.

6. Колко дълъг е пътят за различните реализатори у нас?
Нямаме никаква визия,а и в полза на истината това не ни вълнува изключително. Ние вършим това, което считаме, че би трябвало да вършим. Правим това, което ни кара да се усещаме живи. Нищо друго няма значение.

7. Кой бихте определили като сполучлив образец за вас в България?
Себе си. Както и всички наши сътрудници, които към момента възприемат Музиката като висша форма на връзка, а не като бизнес. Симпатизираме на млади банди като Funky Miracle и SoulBmoll. В колата си слушаме новия албум на Любо Киров.

8. Какво следва за групата от тук нататък?
Работим интензивно по основаването на първия албум на групата. Не бързаме. Следващия сингъл ще е специфична изненада за нашите фенове. Песента ще е доста по-различна от всички песни, които сме издавали досега. Вярваме, че все пак, всички елементарно ще разпознаят присъщия почерк на Хибрид.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР