Дебютантките Джулия Терзийска и Петя Аршинкова записаха впечатляваща победа на

...
Дебютантките Джулия Терзийска и Петя Аршинкова записаха впечатляваща победа на
Коментари Харесай

Терзийска и Аршинкова надвиха сръбската двойка

Дебютантките Джулия Терзийска и Петя Аршинкова записаха впечатляваща победа на двойки на шампионата " Фед Къп ". Българките се постановиха с 6:3, 7:6 (8) над Деяна Раданович и Олга Данилович за 1 час и 38 минути игра.

За страдание България загуби от Сърбия с 1-2 на старта на " Фед Къп”. Преди срещата на двойки нашите девойки изгубиха в мачовете на сингъл. Изабелла Шиникова отстъпи на Олга Данилович с 3:6,7:6 (3), 6:7 (8) за 2 часа и 3 минути. Виктория Томова загуби с 3:6, 4:6 от Деяна Раданович за 1 час и 14 минути. Така България към този момент губи от Сърбия с 0:2 победи на " Фед Къп ".

Надпреварата от Група I на зона Европа/Африка стартира през днешния ден и ще приключи на 10 февруари в естонската столица Талин. Нашите девойки са в Група “А” дружно с тимовете на Сърбия и Грузия. Утре България ще играе против Грузия. Само първият в групата ще продължи към полуфиналната фаза в надпреварата. Там спечелилият от група „ А “ ще играе против спечелилия от Група „ D “, където са тимовете на Полша, Турция, Австрия и Латвия. Победителите от полуфиналите ще играят за класиране в по-горната група на " Фед къп ", а последните два тима изпадат от Група I на зона Европа/Африка.

България е показана от Виктория Томова, Изабелла Шиникова, Джулия Терзийска и Петя Аршинкова с капитан Дора Рангелова.

Снимка: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР