Дебютантката на България на Световно първенство по художествена гимнастика Боряна

...
Дебютантката на България на Световно първенство по художествена гимнастика Боряна
Коментари Харесай

Калейн: Още не мога да повярвам, че сме сребърни медалистки

Дебютантката на България на Световно състезание по художествена гимнастика Боряна Калейн не сдържа страстите си след извоювания сребърен орден в отборната конкуренция в София. Грацията беше с насълзени очи и разяснява, че това се дължи на голямото неспокойствие, което изпитва.

" Заради този триумф има сълзи в очите ми. Наистина още не мога още да допускам, че сме сребърни медалистки от Световно състезание. Това не се с случвало от толкоз време ", бяха първите думи на Калейн.

 България с орден в отборното класиране, рускините още веднъж първи на лента и бухалки @@@

" Аз през цялото време бях доста щастлива, че ще играя на Световното състезание и не съм чувствала някакво напрежение. Беше отговорност, тъй като беше отборна конкуренция. Бяхме подвластни една от друга. Смятам, че направихме всичко допустимо ", добави грацията.

Калейн съобщи, че умората и неналичието на централизация са довели до грешките й на финала на лента, само че счита съдийството за обективно. " Умората си оказа въздействието. Не ми доближи концентрацията най-после. Смятам, че съдийството беше обективно. Допуснах неточности. Смятам, че беше обикновено ", добави Боряна Калейн.

Снимки: ЕМОНА ЦОНЧЕВА/Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от награждаването на българките ТУК!!!

ФОТОГАЛЕРИЯ от финала на бухалки ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР