Дебатите по внесения вчера втори вот на недоверие към кабинета

...
Дебатите по внесения вчера втори вот на недоверие към кабинета
Коментари Харесай

Дебатите по втория вот на недоверие към кабинета Денков ще се проведат следващата сряда

Дебатите по импортирания през вчерашния ден втори избор на съмнение към кабинета " Денков "  ще се проведат идната сряда, 15 ноември.

Това разгласи ръководителят на Народното събрание Росен Желязков. " В взаимозависимост по кое време ще е краят на разискванията ще бъде планувано и самото гласоподаване. Според правилника на Народното събрание не по-рано от 24 часа след привършване на разискванията, се гласоподава и самият план на решение ", добави той.

Припомняме, вторият вот на недоверие беше внесе през вчерашния ден от " Българска социалистическа партия за България “, " Възраждане “ и " ИТН “. Той е поради " неспособността държавното управление да подсигурява националната сигурност и защитата на страната ". Първият избор на съмнение към кабинета   " Денков “  беше отритнат на 13 октомври на изключително съвещание на Народното събрание.   

Депутатите взеха решение и да удължат днешното пленарно съвещание до приемане на план за капиталов разход " Придобиване на съществена бойна техника за създаване на батальонни бойни групи от състава на механизирана бригада “.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР