Дебатът между Продължаваме промяната, ГЕРБ и БСП в ефира на

...
Дебатът между Продължаваме промяната, ГЕРБ и БСП в ефира на
Коментари Харесай

ПП, ГЕРБ и БСП си спретнаха скандал в ефира на БНТ

" Дебатът " сред " Продължаваме промяната ", ГЕРБ и Българска социалистическа партия в ефира на Българска национална телевизия прерасна в скандал и говорене един през различен. През по-голяма част от времето Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия не разреши на останалите да изкажат тезите си, а тематиката най-много се въртеше към даването на оръжие за Украйна и енергийната самостоятелност на страната ни.

" Най-важното нещо е мирът в България, Европа и света. Животът е един-единствен. Не може с такава лекост да разясняваме предоставяне на оръжие и боен спор. Големият спор не е сред Русия и Украйна. Това е спор сред Русия и Съединени американски щати. Еднополюсният свят се разпада.Стара Европа е най-потърпевша от това, което се случва. В Българска социалистическа партия сме за мирни договаряния. Войната в никакъв случай няма да свърши, в случай че се продължава въоръжаването на Украйна ", уточни Гуцанов. 

Даниел Митов от ГЕРБ акцентира, че е повече от ясно, че пожеланият вид е мир. Но все пак войната към този момент е действителност.  " Войната стартира Путин, тя към този момент е реалност. Започната е от този, който браните с неговите лични тези - Путин ", обърна се той към сътрудника си политик от Българска социалистическа партия.

Даниел Лорер от " Продължаваме промяната " напомни, че през 2014 година Русия завладя Крим и елементи от Донецк и Луганск. " Ако Путин придобие вкус към Варна и Добруджа, тъй като има съветски малцинства? Ще преговаряме с него за София и за Плевен? ", попита той риторично Гуцанов. 

Лорер означи, че цяла Европа съвсем се е отървала от съветските горива и се е преоринтирала към други доставки. " Санкциите против Русия ще се уголемяват. Западът няма да отстъпи и руската икономика в един миг ще бъде занулена. Постепенно това ще се случи. Войната сподели, че България може доста повече. Тази година пораснахме с 4%, макар войната и инфлацията. Цената на газа се възстановява и ще продължи да спада, тъй като пазарите откриха метод да заместят Русия ", безапелационен бе той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР