Дебатът е „за“ и „против“ не оставката, а на това

...
Дебатът е „за“ и „против“ не оставката, а на това
Коментари Харесай

Десислава Атанасова за скандала с Антон Тодоров: Никой не може да си позволява да унижава

Дебатът е „ за “ и „ срещу “ не оставката, а на това кой какво държание може да си разрешава. Процесът е двустранен. Никой не може да си разрешава да унижава който и да е - без значение каква обществена фигура е.

Това разяснява в студиото на „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия националният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова във връзка свадите към Антон Тодоров, провокирали и неговата оставка.

По думите ѝ във връзка дебата за настояването на народния представител мненията в ГЕРБ са били в няколко направления. Тя уточни, че решението му е необичайно и неприемливо.

„ Това никога не може да бъде опасност за свободата на медиите. Г-н Антон Тодоров неведнъж се извини за това, което се случи “, добави Атанасова.

Според нея и политици, и публицисти си разрешават какво ли не. А оставката предизвикала доста въпроси.

„ Мисля, че на тази тематика би трябвало да сложим точка в подтекста на единстветоното число. Трябва да приказваме за световните проблеми при свободата на словото “, уточни Десислава Атанасова.

Тя съобщи още, че Антон Тодоров съгласно някои се държа жестоко, само че в последна сметка през последните седмици приказва за доста истини като прехода, скандалната приватизация и всички покупко-продажби към нея.

„ Снощи не стигнахме до извънредно решение, през днешния ден ще го вземем “, разяснява националният представител. Десислава Атанасова уточни, че всеки ще гласоподава по съвест и следва в пленарна зала да се вземе решение за оставката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР