Дебат за София няма да има! Екипът ни отправи публична

...
Дебат за София няма да има! Екипът ни отправи публична
Коментари Харесай

”Спаси София”: Фандъкова отказа дебат за София

Дебат за София няма да има! Екипът ни насочи обществена покана до претендентите за кмет на София за спор по авансово оповестени експертни тематики, с явен правилник.
Срокът за удостоверение изтече в 14:00 ч., като за жалост получихме единодушие от щаба на госпожа Мая Манолова и всекидневен отвод от щаба на госпожа Йорданка Фандъкова.

За нас е необичайно за какво досегашният кмет на София отхвърли опцията да дискутира експертно и задълбочено по тематиките за София. Тя нямаше какво да загуби. Факт е, че преди този основен балотаж няма да има нито един спор. Това е мощно разочароващо и е неприятен сигнал за демокрацията и включването на жителите в ръководството на града. Нашата цел беше този спор да бъде напълно фокусиран върху експертността и конкретиката при решаването на проблемите на града и по тази причина щеше да подсигурява и определеният от нас водещ - Борис Бонев, цивилен деятел с над 10 годишен опит.

Убедени сме, че с тази акция към този момент настъпи смяна на отношението, което гласоподавателите чакат от претендентите. И това отношение включва оптимално доста, открити и почтени диспути, в които да се пазят хрумвания и решения! Софиянци заслужаваме това, тъй като избираме нашето бъдеще!

" Спаси София ", Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР