Деан Генов е убитият бодигард на Красимир Каменов – Къро,

...
Деан Генов е убитият бодигард на Красимир Каменов – Къро,
Коментари Харесай

ПОТВЪРДИ СЕ: Деан Генов от Оряхово е убитият бодигард на Къро

Деан Генов е убитият телохранител на Красимир Каменов – Къро, който дружно с него беше убит в четвъртък сутринта в Кейптаун. Информацията е доказана на околните от консула Деница Велчева, съобщи “Зов нюз ”. Lupa.bg през вчерашния ден първа написа името на гарда.

Тесен кръг от хора в град Оряхово знаели, че Деан охранява Красимир Каменов в РЮА.

Председател на боксовия клуб е Валентин Давидов, който е измежду най-приближените хора на Къро у нас и началник на защитата му.

В профила на Деан във фейсбук на фотографията на корицата Деан е запечатан на фона на океана от едно доста известно за излети място в Кейптаун – върхът Маунт тейбъл. 

Личната защита на Къро се е сменяла през месец, като за задачата мъжете са пътували до РЮА, а по-късно са се прибирали у нас.

В четвъртък сутринта Деан откарал децата на Каменов до учебното заведение с бус. Когато се е прибирал в имението, вратите в двора са се отворили. Точно в този миг убийците нахлуват с тежък брониран джип, блъскайки буса във вътрешността в двора и помитайки вратата. След това бързо откриват целите и ги разстрелват.

Трупът на Къро е открит с вързани зад тила ръце, стегнати със свински опашки.

Съпругата му, икономката и телохранителят били закопчани с белезници, оповестиха медиите в Кейптаун.

Нападателите били в униформите на ДЕА - това изяснява за какво Каменов и околните му са се оставили да бъдат вързани и закопчани. След това, проснати по очи, са разстреляни от упор.

Интересното е, че макар събарянето на входната врата съседи на Каменов описват, че не са чули нищо. Смята се, че убийствата са били осъществени с оръжие със заглушител. От полицията в Кейптаун не разкриват детайлности за закононарушението. Знае се единствено, че за него няма арестувани.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР