Даяна Ханджиева проговори за отношенията си в бъдеще с двамата

...
Даяна Ханджиева проговори за отношенията си в бъдеще с двамата
Коментари Харесай

Даяна от Фермата: Не си падам по пластичната хирургия, няма да ме видите с устни като на Жанета Осипова!

 Даяна Ханджиева проговори за връзките си в бъдеще с двамата мъже от " Фермата " - Данчо и Петър, както и за предходния си обичан. В изявление за woman.bg красивата актриса бе безапелационна, че няма да поддържа връзка с Петър, само че ще резервира околните си връзки с Данчо.

За гаджето си от Америка Кристиян Ставрев, с който ту се събираше, ту се разделяше във времето преди предаването Ханджиева разкри:

" Това момче постоянно ще бъде доста скъпо за мен, само че не желая да приказвам доста за персоналния си живот, тъй като по този начин или другояче той не е работа на хората. С него постоянно ще сме в положителни връзки и ще се постарая да запазим най-хубавите си връзки. -Значи нямате бъдеще дружно.. -Не го разбирайте тъкмо по този начин. "

Актрисата се разгласи срещу пластичните корекции:

" Пластичните усъвършенствания стават все по-популярни и то измежду млади и естествено красиви дами, което не ми подхожда. Бих прибягнала до пластична хирургия, в случай че нещо, не дай си Боже, би трябвало да се оправи, само че не и да си върша този тунинг, който много млади девойки към този момент си приложиха. Определено не желая да си докосвам нищо по лицето на този стадий и няма по какъв начин да ме видите с устни като на Жанета. В момента съм безусловно задоволена от външния си тип, пък и считам, че мъжете си падат по естествена хубост. Затова считам да запазя това си преимущество ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР