Даян Карсън от The Traitors беше казана, че изглежда като

...
Даян Карсън от The Traitors беше казана, че изглежда като
Коментари Харесай

Даян от BBC The Traitors изглежда като „млада Виктория Бекъм“ на снимка от 21-ия рожден ден

Даян Карсън от The Traitors беше казана, че наподобява като млада Виктория Бекъм, откакто качи ретроспектива за навършването на 21 години.

63-годишната, която се записа за шоуто на BBC със сина си Рос, се трансформира в корав любимец, откогато програмата излезе на нашите екрани предишния месец. Откакто откри популярност, Даян се трансформира в майка на нацията - да не приказваме за инцидентен дипломат на газирано розе.

Пенсионираната учителка Даян се трансформира в икона единствено след седем епизода на риалити играта, в която играчите са въвлечени в неистини и машинация за шанса им да приберат £120 000. По-рано тя разкри, че е кандидатствала в шоуто по волност и в никакъв случай не е мислила, че ще бъде определена. Тя го пазеше в загадка от фамилията си, а брачният партньор й разбра инцидентно.

Сега би трябвало да забележим по какъв начин е изглеждала преди време, когато гордата майка показа фотография от 21-ия си рожден ден със своите 70,7 хиляди почитатели, като се причисли към най-новата наклонност. Написвайки до фотографията, тя го надписа:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР