Давина Маккол беше заменена от Линдзи Ръсел в Шоуто за

...
Давина Маккол беше заменена от Линдзи Ръсел в Шоуто за
Коментари Харесай

Давина Маккол предупреждава, че ще ридае, докато споделя „много емоционално“ семейно прозрение след отсъствието от шоуто

Давина Маккол беше сменена от Линдзи Ръсел в Шоуто за закуска на Heart FM във вторник, само че тя се върна в сряда сутринта с прочувствено фамилно просветление, което предизвестява слушателите, че тя евентуално ще се разплаче.

Съдията на маскираната певица от Обединеното кралство разкри, че тя най-сетне ще вземе френския си паспорт през днешния ден, откакто е кандидатствала за него през декември предходната година.

Давина, която сега замества Аманда Холдън, разиска значимото събитие със своя съ-водещ Джейми Теакстън, който искаше да разбере какво се случва в живота й след късото й неявяване от ефира.

Тя разгорещено показа: „ И по този начин, през днешния ден ще си взема френския паспорт! “ Искайки да разбере повече, Джейми попита сътрудника си: „ И по този начин, просто ще би трябвало да превъртя това обратно, за какво взимаш френски паспорт, когато си британец? “

Обяснявайки решението си, Давина прочувствено показа, че желае да се „ свърже още веднъж “ с френската страна на своето родословие.

Тя сподели на слушателите:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР