Давид Гофен беше на прага от сензационно отпадане в първия

...
Давид Гофен беше на прага от сензационно отпадане в първия
Коментари Харесай

Смрачаването спаси Давид Гофен в първия му мач на Ролан Гарос 2018

Давид Гофен беше на прага от сензационно отпадане в първия кръг на " Ролан Гарос " 2018. Белгиецът загуби първите два сета против Робин Хаасе, само че по-късно се преобрази и се наложи след 4-6, 4-6, 6-4, 6-1, 6-0. Гофен за повторно в кариерата си обръща мач от 0-2 сета, само че предходният случай беше в дуел за " Купа Дейвис ".

 Джаред Доналдсън е идващият противник на Григор Димитров в Париж
Джаред Доналдсън е идващият противник на Григор в Париж

Има възможност двамата да се изправят един против различен в сряда

Последните две елементи протекоха стремително. Хаасе се оплакваше, че не вижда поради смрачаването. Той се опита да забави играта с излишно извикване на физиотерапевта, който не се хвана на номерата на холандеца. Гофен беше безмилостен и не позволи да се стигне до доиграване през днешния ден.

Фернандо Вердаско съшо имаше потребност от пет сета, с цел да се класира за втория кръг. Испанецът се наложи над Йошихито Нишиока с 6-7(4), 6-4, 6-3, 6-7(3) и 7-5. Той може да играе на 1/16-финал с Григор Димитров, само че преди този момент и двамата би трябвало да завоюват идващите си срещи.

Квалификантът от Аржентина Гуидо Андреоци се оправи в маратонски мач с американеца Тейлър Фриц след 6-7(4), 6-3, 3-6, 6-2, 6-3.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР